NB! Shoppen fungerer ikke med Internet Explorer

FAQ

Her finder du svar på en masse spørgsmål omkring Bandelettes, vask, betaling, levering og meget andet. Mangler du stadig svar på noget, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Om Bandelettes®

Hvordan fungerer Bandelettes®?

De patenterede Bandelettes lårbånd har en tynd stribe blød silikone foroven og forneden, som forhindrer dem i at kravle op eller glide ned. Og bare rolig, silikonen klistrer ikke, men føles dejlig mod huden – og sådan er du fint beskyttet mod svidende gnavesår hele dagen!

Bliver de siddende?

Ja, det gør de – også under høj bevægelse. Se videoen og døm selv.

Størrelsesguide

Husk at måle, før du bestiller…

Bandelettes® findes i 6 størrelser for lårvidder mellem 53-81 cm. Brug lidt tid på at måle dine lår, før du bestiller – så undgår du at få den forkerte størrelse hjem.

Sådan gør du

Stil dig op og mål låret lige der, hvor det er tykkest. Brug et blødt målebånd eller alternativt et stykke snor, som du bagefter måler med en lineal eller tommestok. Det er bedst at måle uden tøj på, da det er mere retvisende. ​

Hvis du lander mellem to størrelser, skal du vælge den største. Sommervarmen kan godt få kroppen til at hæve lidt og så er det ikke rart med ting, der strammer…

Vaskeanvisning

Hvordan vasker jeg mit Bandelettes® lårbånd?

– Vask i hånden
– Brug lunkent vand og mild sæbe
– Lad dryptørre (ingen tørretumbler)

Håndvask med mild sæbe…

For at dine eksklusive Bandelettes® lårbånd holder længst muligt, er det vigtigt, at de vaskes nænsomt. Silikonebåndene kan løsne sig, hvis lårbåndene vaskes for varmt eller vaskemidlet/sæben er for stærk. Brug ikke skylle- eller blegemiddel.

Bestilling

Hvordan foretager jeg en bestilling?

Du bestiller via shop-siden. Er det ikke muligt, er du velkommen til at sende os en besked med en bestilling. Vi sender, når betalingen er modtaget.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder er muligt?

Du kan betale med VISA/Dankort og MasterCard. Vi trækker beløbet på det kort, som blev anvendt ved købet, når produktet sendes til dig (kortholderen).

Hvis du bliver bedt om at logge på NemID

Hvis der ikke er tilknyttet mobilnummer til dit kort, vil du første gang du handler i en netbutik, der er tilsluttet løsningen blive bedt om at tilknytte dit mobilnummer til kortet. Du skal anvende NemID til dette. Herefter vil du modtage en engangskode via SMS. Denne kode indtaster du. Når koden er godkendt vil dit mobilnummer være tilknyttet dit kort og du vil være klar til at modtage SMS-koden, hvis det kræves i forbindelse med det pågældende køb. Se yderligere info hos NETS.

Behandling af dine kortoplysninger?

Når du handler hos Luna’s Closet behandles kortoplysningerne af DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Levering

Forsendelsemetode og pris?

Den bestilte vare sendes pr. brev med PostNord. Omkostninger forbundet med levering er kr. 30 ved køb af 1 stk.
Ved køb for min. 350 er der mulighed for gratis levering.

Sender I til andre lande?

Vi shipper gerne til andre lande. Send os en besked, så oplyser vi portoen.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min vare?

Varen sendes senest 2 hverdage efter modtagelse af ordren, og kan forventes leveret direkte i din postkasse 1-2 hverdage herefter.
Ved gratis levering er leveringstiden dog indenfor 5 hverdage.

Reklamation og fortrydelsesret

Hvordan kan jeg ændre min ordre?

Når ordren er afgivet i systemet, kan den ikke annulleres. Du kan dog altid returnere varen – såfremt den er i perfekt stand – og få beløbet refunderet.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra du modtager varen. Fortryder du købet, skal du returnere varen i perfekt stand, så refunderer vi det betalte beløb, eksklusive leveringsomkostninger. Du betaler for returportoen.

Hvad skal jeg gøre, hvis der er fejl på varen?

I tilfælde af fejl på varen skal du inden for rimelig tid skriftligt eller mundtligt informere om fejlen. Vi vil derefter give dig oplysninger om, hvordan du skal forholde dig. Reglerne vedrørende reklamation er fastsat i købeloven.

Kontakt

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os på luna@lunascloset.dk eller sms 6055 9053. Vi plejer at svare indenfor 1-2 døgn.