NB! Shoppen fungerer ikke med Internet Explorer

Er der forskel på lårbånd?

Er der forskel på lårbånd?

Jeg læste forleden en artikel på eb.dk om gnavesår mellem lårene. Journalisten nævnte alle de gamle, mere eller mindre kendte løsninger på problemet: vaseline, talkum, tørshampoo og deodorant. Hun glemte den famøse glidecreme og undershorts, men henviste i stedet til en ”ny og banebrydende opfindelse”: LÅRBÅND.

Og jeg er helt enig med hende. Lårbånd ER banebrydende. Lårbånd ER fantastiske. Og lårbånd Er en simpel løsning på et ømt problem. At dømme efter jeres dejlige beskeder til mig, så er I helt enige. Og det er jeg bare så glad for at høre. Bliv endelig ved med det J

Men er der forskel på lårbånd? Det korte svar er: JA. Selvfølgelig er der det. Ligesom der er forskel på lingeri og nylonstrømper. Du får, hvad du betaler for.

Der findes forskellige lårbånd på markedet. Også lårbånd, der koster mindre end Bandelettes®. Adresserer de samme problem? Ja, bestemt. Ser de ens ud? Nogenlunde – i hvert fald på afstand. Mærkes de ens? NEJ. Det gør de ikke. Føles de ens? NEJ. Det gør de heller ikke.

Bandelettes® bruger de fineste, bløde kvalitetsblonder, der smyger sig blidt mod huden. Ingen stive syninger og broderier. Og så holdes de på plads – hele dagen – af en patentansøgt, blød silikonestribe, der hverken kradser, klistrer eller irriterer huden.

Hvis du ikke har prøvet Bandelettes® lårbånd endnu – så gør det. Forkæl dig selv og mærk forskellen. Live life. Be free. Be you.

Dejlig sommer til alle.

 

Share this post
  , , , , , , , , , ,


One thought on “Er der forskel på lårbånd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *