NB! Shoppen fungerer ikke med Internet Explorer

Sommeren nærmer sig…

Sommeren nærmer sig, og det samme gør drømmen om flagrende sommerkjoler og blide briser mod sommervarm hud.

Klisterlår er hotte…på den ufede måde

Lad os være ærlige: Varme sommerlår, der KLISTRER og GNIDER mod hinanden, er ikke sexede! Alligevel er det et problem, mange af os døjer med – men sjældent taler om. Fra veninder har jeg hørt om mange “smarte” løsninger:  deodorant, vaseline, undershorts, babypudder, afklippede nylonstrømper, barrierecreme…endda glidecreme! Listen er lang, lidt pinlig, fedtet og varm.

Bandelettes to the rescue

Hvis du er generet af, at dine lår gnider mod hinanden på de varme sommerdage, så er de eksklusive og stilrene Bandelettes® lårbånd i fortryllende blonder det perfekte valg! De beskytter huden, hvor den er sartest, og bliver siddende – hele dagen.

Så smid de varme undershorts og de fedtede cremer ud…og gå en fantastisk kjolesommer i møde.

Live life. Be free. Be you…

Share this post
  , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *