NB! Shoppen fungerer ikke med Internet Explorer

Oh, skønne sommerbrud

Here comes the bride, all dressed in white
– og klisterlår.

Bryllupsdagen. Prinsesse for en dag. Et af livets store øjeblikke, som de fleste piger har drømt om, siden de var helt små. Slør, brusende skørter. Noget nyt, noget gammelt, noget blåt og noget lånt – og måske en mønt i skoen.

Hvad gemmer sig under skørterne?

Sommerfuglene blafrer i maven og forventningerne er skyhøje. Men for nogle slår frygten for klisterlår og gnidesår skår i glæden. Er der dømt “vralt” op ad kirkegulvet? Bliver den nyslåede ægtefælle skræmt af varmeknopper, når strømpebåndet skal listes af lårbassen med tænderne? Arrghhhh. Frustrationerne er mange.

Strømpebukser løser nogle problemer, men er “no go” i åbne sko. Og måske heller ikke det frækkeste under brudekjolen. Så hvad skal du dog tage på under den brudekjole, som du har drømt om, siden du var en lille pige?

Bandelettes to the rescue

Med Bandelettes lårbånd i smukke, forførende blonder slår du to fluer med et smæk. Dine sarte inderlår bliver beskyttet, så du kan gå elegant op ad kirkegulvet. Og der venter den glade ægtefælle en sød og pikant blonde under kjolen.

 

Share this post
  , , , , , , ,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *